Om mig

Mitt namn är Gustav Rydergård och jag är en 32 årig (snart) mångsysslare med handboll som primär inkomstkälla. Alla inlägg är tankar om saker som intresserar mig och åsikterna som framställs representerar på intet sätt någon annan än mig själv.

Jag är lärare i grunden. Min legitimation ger mig rätt att undervisa i historia och engelska på gymnasiet samt därtill svenska på högstadienivå. Förutom uppenbara lärarstudier har jag ägnat mig åt enstaka kurser inom ämnen som rumänska, islamologi, naturvetenskap, kreativt skrivande och lite annat pyssel. Just nu och sedan ett gäng år tillbaka är jag handbollspelare på heltid och tänkte så förbli tills kroppen säger ifrån helt.

När det kommer till investeringar så skall inlägg rörandes olika bolag eller investeringsmodeller endast ses som mina egna funderingar och på intet sätt tolkas som någon som helst uppmaning att investera på det ena eller andra sättet. Jag är inte mer än en glad amatör som hellre tar egna beslut än lägger ansvaret i händerna på bankens rådgivare.

Läsarna uppmuntras till diskussioner och kommentarer så länge dessa håller sig på en rimlig nivå. Övertramp kommer inte publiceras och dessa blir givetvis polisanmälda om så krävs. Vill man spy galla över regering, invandrare, skattesystem eller andra ämnen utan att komma med vettiga argument så kan man göra detta på Avpixlat eller Flashback. Det är givetvis så att även jag kommer att begå tankefel och göra vurpor på den här sidan, jag är ju inte mer än en glad amatör inom alla beskrivna områden. När så sker får ni gärna påpeka detta och med vettiga argument visa hur jag tänkt fel. Det enda jag ber om är en bra ton utan påhopp och andra dumheter.

När det kommer till reklam på sidan så har jag själv valt att skippa smarta annonser och istället inrikta mig på annonser från företag som jag själv känner till och kan stå bakom. Det ska vara säkert för besökarna att surfa vidare till något av företagen som annonserar på sidan och jag lägger inte upp annonser från företag vilka jag själv inte använt mig av.

Skulle någon vara intresserad av att att komma i kontakt med mig rörandes sidan så finns jag på: admin@gustavrydergard.se eller på sociala medier till vilka ni hittar länkar uppe till vänster på startsidan.

Mvh Gustav Rydergård

 

<– Tillbaka