Välkommen hit

En blogg? Vad ska den jäveln med en blogg till? Räcker det inte med att öronen blöder på alla som råkar komma i närheten av honom, måste ögonen blöda nu med?

Jag är medveten om att en blogg år 2016 knappast kan ses som varken nyskapande eller originellt men vet ni vad? Det slutade hela internet att vara för 10 år sedan.

Genom åren har jag samlat på mig ganska många vänner på FB och de som varit med ett tag vet att jag ibland får infall av att jag måste skriva av mig i någon fråga, oavsett om det gäller mitt yrke, mina hobbys eller politik i största allmänhet. Ibland blir det uppskattade inlägg, ibland bryr sig inte en jävel, precis som det skall vara. Det som är tanken med den här bloggen, så länge den överlever, är att jag skall kunna dela med mig av precis det som finns i mitt huvud just nu och att ni selektivt skall kunna sålla fram sånt som ligger innanför er intressesfär.

Den här bloggen kommer ta lite olika riktningar. Det kommer förhoppningsvis bli inlägg om både politik, sport, kultur och investeringar. Eftersom jag inte är Blondinbella (utdaterad referens jag vet men så är jag över 30 med) så behöver jag inte begränsa mig till det som jag tror kommer läsas av flest människor utan jag kan helt enkelt svinga fritt bland det som intresserar mig. Skulle bloggen sedan få en trogen läsarskara på 10 eller 10 000 människor så ser jag det bara som en bonus.

Min förhoppning är att den här bloggen kommer att erbjuda mig bra diskussioner och utbyte av tankar om väldigt vitt skilda ämnen. Så länge kommentarerna håller sig inom gränsen för vad som är vettigt uppförande samt saknar ljug om invandrare/regering/kvinnor – ja ni vet allt sånt som tydligen måste finnas i varje kommentatorsfält – så är ambitionen att alltid försöka hålla högt i tak.

Med vänlig hälsning

G

FacebooktwitterFacebooktwitter

You may also like...